SnapTube App: Pangalusna Free Video Downloader

Snaptube teh pangalusna aplikasi Youtube download pikeun Android. aplikasi Android bébas ieu mantuan Anjeun pikeun ngundeur pidio YouTube jeung situs platform video lianna, kawas Dailymotion, tatangkalan anggur, Vimeo, jsb. contona. Snaptube nyadiakeun low mun HD komo 4k kualitas. janten, anjeun bisa milih kualitas video nu hayang. Salaku Downloader video pangalusna pikeun Android, Snaptube oge mungkin pikeun ngundeur audio. Eta nawarkeun maneh audio dina format MP3 na M4A.

snaptube aplikasi


Adverstisement

SnapTube – The Top Video Downloader pikeun Alat Android

Ulah anjeun resep lalajo video ti YouTube? Anjeun ngalanggan sababaraha channel YouTube jeung ulah rék sono apdet video ti saluran?

Ulah anjeun resep pikeun ngundeur klip video musik ti penyanyi favorit anjeun dina YouTube? Atawa anjeun resep pikeun ngundeur video lucu dina YouTube jeung lalajo eta offline ku anjeung ka babaturan?

Jeung téhnologi sateuacanna yén smartphone urang boga ayeuna, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun kami pikeun lalajo video YouTube ti smartphone atawa tablet kami. Sumawona, smartphone panganyarna sarta tablet gaduh layar rada badag anu nyieun urang merenah pikeun lalajo video.

Salami urang gaduh sambungan internét, bisa lalajo video YouTube ti smartphone sarta tablet kami, nu ieu ngan bisa dipigawé dina PC lila pisan. malah, urang bisa ngundeur YouTube video haratis ti alat Android kami. Naon aplikasi Android anu bisa mantuan Anjeun ngundeur video YouTube instan?

Dina artikel ieu, maka kami bakal méré Anjeun review hiji ngeunaan salah sahiji pangalusna Video Downloader YouTube alat Android nu bisa Anjeun pake haratis.

Naon SnapTube?

Smartphone sarta tablet anu hiburan anyar urang saprak urang bisa make eta pikeun sagala rupa kaperluan. Nalika urang bosen, urang ngan bisa grab telepon urang jeung lalajo video dina YouTube.

YouTube nyaéta kawas TV kalayan kavling program pikeun milih. Simkuring malah bisa milih program naon anu urang hayang nonton ka dinya. Aya komedi, video pondok, gandengan, klip musik jeung loba deui. Sadaya eusi dina YouTube bébas lalajo. Tapi anjeun nyaho yén anjeun bisa ngundeur video nu di YouTube jeung lalajo eta offline? janten, anjeun masih bisa lalajo eta sanajan anjeun teu boga aksés internét.

Éta SnapTube – aplikasi Video Downloader pikeun Android anu bisa mantuan Anjeun ngundeur video YouTube haratis.

SnapTube bakal ngidinan Anjeun pikeun ngundeur pidio YouTube gampang, ku kituna anjeun bisa nyimpen video on gadget anjeun sarta lalajo eta engké, malah tanpa sambungan internét. aplikasi Downloader video Android ieu ogé nawarkeun loba fitur fabulous nu moal meureun bisa manggihan dina aplikasi Video Downloader séjén.

jeung aplikasi SnapTube, ngundeur video ti YouTube bakal basajan tur gampang.

A Review Little ngeunaan SnapTube Aplikasi

Salaku salah sahiji situs video pangbadagna nu ngandung kavling video, éta mamang teu yen loba jalma resep lalajo YouTube ti TV. tapi, saprak urang butuh aksés internét pikeun ngalirkeun data video dina YouTube, éta rada masalah lamun urang kudu neangan wifi titik bébas iraha kami rék ngalirkeun data video dina YouTube. janten, naha urang henteu ngundeur video nu di YouTube jeung lalajo eta engké?

SnapTube aplikasi geus miboga popularitasnya salaku salah sahiji pangalusna aktip Video Downloader pikeun Android. Juta jalma geus diundeur dinya na kabukti sorangan kumaha alus SnapTube aplikasi nyaeta. Loba jalma anu geus dipasang SnapTube on telepon maranéhanana ngomong yén aranjeunna bersyukur boga aplikasi ieu.

SnapTube aplikasi bakal mere Anjeun ngakses pikeun ngundeur video, nempokeun TV, klip video musik na loba nu langkung lengkep ihwal YouTube instan. Henteu eta endah jeung boga kumpulan video ti saluran paporit Anjeun? janten, engké on Anjeun bisa lalajo kabeh kapan na mana.

Ngundeur Snaptube aplikasi

Naon teu SnapTube sanggup?

Aya loba aktip Downloader video YouTube pikeun Android kaluar aya, Tapi sawatara di antarana henteu sakumaha alus sakumaha SnapTube App. SnapTube mangrupakeun salah sahiji aktip Video Downloader nu kedah nganggap salaku ayeuna teh datangna kalawan loba fitur endah manan.

Sateuacan Anjeun ngundeur SnapTube App, Abdi hoyong bagikeun sababaraha émbaran ngeunaan naon SnapTube App tiasa ngalakukeun pikeun anjeun. SnapTube mantuan Anjeun ngundeur pidio tina YouTube ka alat Android instan.

Ku ngundeur video ngagunakeun SnapTube, Anjeun teu kedah salempang ngeunaan kualitas nu. SnapTube bakal ngantep anjeun milih kualitas video nu Anjeun hoyong undeur dumasar kedah anjeun.

Salaku SnapTube méré Anjeun kabebasan milih kualitas video, anjeun bisa nyokot kualitas low atawa kualitas harti tinggi. Sumawona, SnapTube moal masihan anjeun watesan pikeun ngundeur video. Eta ngidinan Anjeun pikeun ngundeur video saloba Anjeun tiasa.

Ngundeur pidio pikeun Free maké SnapTube App

Naha anjeun nyaho yén gadget Android bisa ngaganti PC Anjeun? Urang tiasa ngalakukeun loba hal dina smartphone Android kami kawas nonton video online, internét browsing, nulis email jeung loba deui.

Streaming video ti smartphone anjeun pasti senang jeung gampang ngalakukeun anjeun bisa ngalakukeun hal eta mana jeung iraha. Salah sahiji situs pangbadagna mana anjeun bisa ngalirkeun data tur lalajo video haratis nyaeta YouTube. Aya rupa-rupa kategori video Anjeun bisa lalajo, kawas DIY, klip lucu, animasi, video musik, pilem pondok, jsb.

YouTube nyadiakeun sagala video haratis. Eta hartina anjeun bisa ngalirkeun data na nonton video on YouTube tanpa purchasing. Sadaya nu kudu boga nyaéta sambungan internét.

Kumaha lamun anjeun boga sambungan internét, tapi anjeun teu boga waktu pikeun lalajo? Atawa meureun anjeun resep tetep video tina pita favorit anjeun sarta penyanyi? SnapTube App tiasa ngalakukeun eta pikeun anjeun.

SnapTube aplikasi bakal ngantep Anjeun undeur klip musik tina pita favorit anjeun sarta penyanyi atawa video sejenna dina YouTube haratis dina cara basajan. janten, Anjeun bisa lalajo eta engké sanajan anjeun teu boga aksés internét. Sadaya video bakal disimpen di smartphone Anjeun.

SnapTube Ngarojong Loba loka Video

YouTube teu hijina ramatloka nu nyadiakeun video. Aya kavling jaba keur ngalirkeun data jeung lalajo video sejenna ti YouTube, kayaning Vimeo, tatangkalan anggur, Vidio, LiveLeak, Dailymotion jeung loba deui. kawas YouTube, kabéh video dina situs web eta bébas lalajo.

Naon Kuring keur akang nyebutkeun éta SnapTube ogé geus dirojong pamadegan situs on aplikasi nu. kituna, éta gampang pikeun urang lalajo video ti situs béda.

Kumaha lamun nu Anjeun hoyong undeur video, tapi ramatloka video teu on SnapTube? SnapTube pamekar geus dipikir deui. Aranjeunna geus ditambahkeun ciri yén ngidinan Anjeun pikeun nambahkeun ramatloka favorit Anjeun sacara manual. Saatos Anjeun nambahkeun sumber video sacara manual, Anjeun bisa dimimitian undeuran video ti dinya.

snaptube aplikasi undeuran

Ngajalajah Popular Video kalawan SnapTube

Anjeun pilari video diropéa anu geus popular anyar? SnapTube tiasa mantuan Anjeun sareng eta.

Pananjung video populér dina aplikasi SnapTube téh gampang. Kanyataanna, SnapTube ngabogaan bagian pikeun video populér. bagian video nu populér bakal mere Anjeun ngamutahirkeun ngeunaan video nu geus kasohor di nagara anjeun. bagian ieu diropéa rutin di handap trend otomatis.

SnapTube mantuan Anjeun manggihan video populér instan. Ieu memang hiji kauntungan saprak anjeun teu kudu make usaha beuki pikeun meunangkeun video populér. Istilah sanésna, SnapTube simplifies cara Anjeun pikeun meunangkeun update tentang naon anu bade di sabudeureun anjeun. Endah teu aya deui?

Bagikeun Pidio Ngundeur jeung Friends

Babagi téh miara, éta naon ceuk urang. Éta leres. kunaon? sometime, nalika kami keur nonton video dina aplikasi SnapTube, kami nimu video mereun nu hayang urang babaturan urang lalajo deui ogé. Ieu kawas anu urang nyoba mere ilham batur maké video.

Lamun anjeun di situasi anu, Anjeun ngan bisa ngabagikeun video anjeun ningali dina SnapTube ngagunakeun fitur babagi. Ieu salah sahiji fitur pangalusna ti SnapTube nu ngidinan Anjeun pikeun ngabagikeun kabagjaan ka batur ku ngabagikeun video dina média sosial anjeun.

Snaptube méré Anjeun pilihan kumaha babagi video dina média sosial, kayaning WhatsApp, Facebook, email, Twitter jeung loba deui. Hal ieu kacida basajan babagi video ngagunakeun Snaptube. Ngan klik ikon dibagikeun dina handap jeung anjeun bakal nempo kavling cara babagi video nu. ngelingan, babagi téh miara!

Ngundeur HD Video maké SnapTube

video streaming memang gampang nalika anjeun gaduh sambungan internét gancang. Tapi éta beuki teu nyaman pikeun lalajo video offline lamun sambungan internét anjeun teu geulis gancang. Kuring yakin anjeun teu resep kendat sagala kawas buffering bari ningali video, bener? Utamana lamun datang ka bagian utama carita.

SnapTube méré Anjeun opsi pikeun ngundeur video di sagala rupa qualities. Ieu mungkin pikeun anjeun pikeun ngundeur video ti low kana kualitas HD. Ieu bisa dipigawé di sababaraha lengkah mudah.

Sakali anjeun ngundeur video HD dina aplikasi SnapTube, Anjeun bisa lalajo eta offline ku anjeung ka babaturan. Ieu pasti leuwih senang nonton deui sareng rerencangan, bener?

Meunang Musik Klip ti Pita frékuénsi paporit anjeun sarta Singer

Dupi anjeun katempo klip video warta ngeunaan Coldplay? Dupi anjeun gaduh kumpulan klip musik ti penyanyi favorit anjeun atanapi pita?

Lamun nelepon diri a kipas badag tina hiji penyanyi atawa band, éta rada umum boga kumpulan klip musik maranéhanana teuing, gigireun file MP3 maranéhanana atawa DVD. Kabeneran, loba panyanyi sarta pita resep posting klip video maranéhanana dina YouTube jeung maranéhna bébas lalajo.

Sanajan, éta rada troublesome lamun urang hayang lalajo klip video favorit urang tapi urang teu boga sambungan internét. Hiji cara pangbasajanna nonton klip video ti band favorit urang jeung penyanyi nyaeta ku ngundeur éta sakabéh. Tapi kumaha carana ngundeur video on YouTube?

Snaptube Video Downloader bisa ngalakukeun sagala pakasaban patali pikeun ngundeur video misalna. Ieu nu pangalusna Downloader video Anjeun tiasa make di alat Android Anjeun nu bisa mantuan Anjeun undeur klip video ti penyanyi favorit anjeun sarta pita. Taya worries ngeunaan kualitas saperti Snaptube Video Downloader ngidinan Anjeun pikeun ngundeur video di sagala rupa kualitas, ti 144p jeung 1080p 0r malah 2k video.

Ngundeur klip video ti pita denok anjeun sarta penyanyi maké Snaptube Video Downloader haratis terasrasakeun aranjeunna offline tanpa babaturan anjeun.

SnapTube: The Best MP3 Downloader pikeun Android

Ngadengekeun musik ngajadikeun tenang pikiran urang sarta seger. Ogé robah wanda kami, ti négatip mun positif. malah, musik bisa ningkatkeun kreativitas urang di Wasalam ka proyék urang ngalakonan, kayaning lukisan, tulisan, atanapi menari. Sanajan, musik béda bakal ngakibatkeun hasil béda. janten, jenis musik anjeun resep ngadangukeun?

Ngawangkong ngeunaan musik, euweuh urusan genre Anjeun ngadengekeun, aya hiji sual basajan, “Kumaha anjeun ngomean perpustakaan musik Anjeun?” Kami ngarékoméndasikeun anjeun ngarojong ka panyanyi atawa pita ku meuli versi aslina. tapi, lamun hayang boga lagu sawangan méméh meuli versi aslina, aya hiji aplikasi mp3 Downloader pikeun android anu bisa mantuan Anjeun, SnapTube MP3 Downloader pikeun Android.

SnapTube MP3 Downloader pikeun Android ngidinan Anjeun ngundeur MP3 ti soundcloud atanapi YouTube. Sawaktos Anjeun ngundeur MP3 ti YouTube, Snaptube otomatis bakal ngarobah éta video kana format audio. Anjeun teu kedah plugin for fitur ieu. Kabéh aya dina salah pak. Ieu malah mere Anjeun pilihan pikeun ngundeur di MP3 atanapi M4A format. Teu ieu endah?

Download musik kalawan SnapTube bakal masihan Anjeun ngalaman ngeunaan kumaha gampang éta pikeun ngundeur MP3 on smartphone. Anjeun tiasa playback nu audio musik langsung. malah, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun Anjeun nransper tur maénkeun éta dina laptop atawa Mac. rada matak, teu eta? Tetep maca uninga kumaha ngundeur SnapTube MP3 Downloader.

download snaptube

Naha Special SnapTube

Kawas aplikasi Video Downloader séjén, SnapTube téh bisa ngundeur video ti YouTube jeung situs video sejenna platform. Ieu oge mantuan Anjeun undeur audio tina YouTube ku jalan ngarobah eta otomatis. Mun SnapTube téh kawas aplikasi Video Downloader séjén, naon ngajadikeun eta béda ti aplikasi Video Downloader séjén lajeng?

Dina aplikasi sejenna, Anjeun kudu neangan video ku judul. Mun anjeun teu mibanda kecap konci ka katuhu, Anjeun kudu méakkeun waktu pikeun ngagulung ka video nu Anjeun keur pilari. Bari keur SnapTube, Anjeun ngan bisa manggihan video dumasar kategori. Buka tab kategori sarta manggihan video nu Anjeun keur pilari.

aplikasi SnapTube geus disadiakeun sababaraha kategori nu bakal nyieun néangan anjeun janten gampang. kategori nu Musik, kaulinan, Otong, pets, raramean, Pilem, wartos, olahraga, Téhnologi jeung malah Atikan. Jadi video nu némbongan bakal leuwih husus.

Gaduhan kategori video bakal nyieun anjeun resep nonton TV. Ieu kawas nu boga kanal béda nu nyaluyukeun kedah anjeun tanpa keur kacau sareng video ti kategori sejenna nu bisa henteu resep.

Gigireun undeuran video, SnapTube ogé ngidinan maneh mun video bookmarking. Ngan bisi nu Anjeun hoyong undeur aranjeunna engké. fitur tetengger ieu mantuan Anjeun pikeun nyimpen video nu Anjeun hoyong undeur atawa lalajo, tapi maneh teu bisa ngalakukeun eta lamun geus kapanggih eta. janten, gaganti neangan eta salah kali leuwih, anjeun bisa nyieun tetengger eta.

fitur tab populér oge lain hal nu SnapTube ditawarkeun. fitur ieu bakal mere Anjeun update tentang video nu diawaskeun ku jalma réa. Iraha rék terang naon video anu populér atawa viral, ngan pariksa tab ieu Popular on SnapTube.

SnapTube pikeun Android: Sagalana nu peryogi kauninga

SnapTube mere Anjeun wasa bébas download video na audio ku kituna anjeun bisa lalajo eta offline ku anjeung ka babaturan. Ku ngundeur video na audio, anjeun bisa maénkeun éta ka unggal madhab sarta kapan tanpa sambungan internét.

Ngabagikeun video ieu kamampuhan sejen tina SnapTube Video Downloader. Anggap aranjeunna jadi diideuan ku video Anjeun bagikeun. fitur babagi ieu bisa dipigawé ku sababaraha cara, kawas email, WhatsApp, garis, Twitter, jsb.

SnapTube nyadiakeun kualitas pangalusna tina video na audio file. Ieu méré Anjeun kabébasan pikeun milih kualitas file dumasar kedah anjeun. Ieu malah ngidinan Anjeun pikeun ngundeur di kualitas video 4k.

Bookmarking video di SnapTube bakal nyieun leuwih gampang pikeun anjeun manggihan video nu disimpen tadi. Eta mantuan Anjeun simpen video paporit Anjeun nu rék lalajo engké.

Video na file audio Anjeun undeur ti SnapTube téh bisa maénkeun dina gadget séjén, kawas PC atanapi Mac. Mun anjeun nyungsi masalah ngundeur video ti PC atanapi Mac, SnapTube tiasa solusi Anjeun.

download snaptube video downloader

OKÉ! Kitu Cara Ngundeur SnapTube pikeun Android?

Anjeun kabetot pikeun ngundeur SnapTube jeung cobaan diri pikeun ngundeur video ti YouTube? Mun kitu, kami bakal némbongkeun Anjeun léngkah basajan ngeunaan cara ngundeur SnapTube. Mangga baca tutorial tuntas jadi instalasi bisa dipigawé mulus.

SnapTube dasarna mangrupa aplikasi Android anu ngandung harti yén éta ngan lumaku pikeun Alat Android, kaasup smartphone sarta tablet.

Naon nu peryogi kauninga téh yén SnapTube teu sadia di Google Play Store. kunaon? Google Batesan sakabeh aplikasi Video Downloader. Jadi maneh moal neangan eta on Google Play Store.

Dimana pikeun ngundeur SnapTube aplikasi, saterusna? Anjeun tiasa ngundeur aplikasi SnapTube ku ngadatangan Website resmi na atanapi on snaptubepc.org. Saterusna, sanggeus Anjeun undeur ti website, anjeun bisa langsung install deui dina gadget Anjeun.

Sanajan eta ngalir flawlessly dina alat Android, anjeun kudu maca sarat minimal na naon kudu maneh mun saméméh download SnapTube aplikasi tur masangkeunana dina alat Android Anjeun.

Setelan Sateuacan Ngundeur SnapTube App

Naon anu kudu maneh mun saméméh ngundeur SnapTube App? Ieu patarosan paling ditanya ku loba pamaké.

Sateuacan Anjeun ngundeur tur masang aplikasi SnapTube alat Android, anjeun kudu mariksa sarat minimum. Naon éta aranjeunna? Pariksa béréndélan di handap.

  • SnapTube ngalir lancar dina alat Android kalayan OS 4.0 (És Cream Sandwich Kidul) atanapi engké. Pariksa Vérsi Android OS anjeun méméh masang.
  • Pariksa memori internal Anjeun bébas. Pastikeun yén anjeun boga cukup memori bébas install aplikasi SnapTube di alat Android Anjeun.
  • Aktipkeun fitur ka install APK nu teu ti Google Play Store ku akang kaamanan > kalaluasaan > Sumber Uknown, lajeng ngahurungkeun fitur ieu.

Léngkah pikeun Pasang SnapTube Aplikasi

Saanggeus baca sakabeh sarat di luhur, ayeuna éta aman pikeun anjeun masang aplikasi SnapTube. Masang SnapTube pisan gampang. Ieu mungkin pikeun anjeun ngalakukeun hal eta nyalira. Tapi urang masih bakal mere Anjeun hidayah a bisi nu peryogi eta.

  1. Ngundeur SnapTube APK ti Snaptube APK Download Page atawa eunteung ieu ngundeur Snaptube Kaca pikeun meunangkeun snaptube APK panganyarna langsung ti alat mobile Anjeun.
  2. Tangtukeun lokasi SnapTube APK nu kakarék diundeur tur ketok dua kali kana eta.
  3. ketok dina masang di katuhu handap dimimitian kamajuan instalasi. Butuh waktu sababaraha menit. Mangga jadi sabar.
  4. ketok Buka pikeun ngamimitian migunakeun aplikasi SnapTube tur ngundeur video.

Sakali anjeun tos rengse masang SnapTube App on alat mobile Anjeun, Anjeun bisa dimimitian download video ti YouTube atawa situs sejenna disadiakeun ku SnapTube. SnapTube ngidinan Anjeun bébas download sagala video rék.

snaptube pikeun Android

SnapTube keur PC Windows jeung Mac

Loba jalma satuju yén aplikasi SnapTube mangrupakeun salah sahiji pangalusna video download klien. Ieu kamampuhan pikeun ngundeur video ti YouTube, Facebook, jeung situs sejenna geus amazed dulur. Ieu alatan tina kesederhanaan nu SnapTube ngajadikeun dulur mikanyaah aplikasi ieu.

Alatan kanyataan yén, loba jalma mimiti manggihan cara masang SnapTube on PC Windows atawa Mac. tapi, éta mungkin masang aplikasi ieu dina PC Windows atawa Mac? Dina jawaban eta enya. Ieu mungkin pikeun ngundeur tur masangkeunana SnapTube aplikasi pikeun PC Windows atawa Mac. Saterusna, kumaha urang tiasa ngalakukeun eta? Baca katerangan dihandap.

Sanajan SnapTube mangrupa alat Android, teu hartosna yén SnapTube teu tiasa ngajalankeun on PC Windows atawa Mac. Aya trik nu nyandak urang kana ngajalankeun aplikasi Android dina PC Windows atawa Mac mulus. Jang ngalampahkeun kitu, urang kudu Android émulator. Aya loba emulators Android anu tiasa urang nganggo. Kami ngarékoméndasikeun anjeun nganggo Bluestack Android émulator.

Saatos Anjeun ngundeur tur masang Bluestack Android émulator, Anjeun tiasa ngundeur SnapTube APK dina kaca download tur masangkeunana on Bluestack. Saterusna, aplikasi SnapTube téh siap pikeun PC Windows atawa Mac. Pikeun tutorial lengkep, you can visit the snaptube for PC Windows atawa SnapTube pikeun Mac page.

SnapTube APK: Ngundeur SnapTube APK Vérsi panganyarna 2017 atawa heubeul Vérsi of SnapTube

SnapTube henteu diwatesan ku Google, sahingga moal bisa bisa manggihan SnapTube di Google Play Store. janten, kami nyadiakeun Anjeun SnapTube APK installer offline nu bisa Anjeun undeur ti ngundeur Snaptube Page.

Sateuacan Anjeun ngundeur aplikasi SnapTube, anjeun tiasa ningali informasi ngeunaan aplikasi handap.

Émbaran aplikasi:

  • Panganyarna Vérsi SnapTube App : SnapTube 4.24.0.9411
  • Ngaran pakét : com.snaptube.premium
  • Ukuran file : 8.7MB
  • OS Android (diperlukeun) : 4.0 atanapi engké
  • ngidinan : bebas

snaptube.premium download

Kumaha Pasang SnapTube pikeun Rupa-rupa Parabot

SnapTube nyaeta undoubtedly nu pangalusna Video Downloader bébas. Kusabab loba jalma hayang aplikasi ieu dina gadget maranéhna, sangkan nulis anjeun tutorial basajan masang SnapTube dina alat Android, tablét, atanapi smartphone, alat ios, kawas iphone jeung iPad.

Urang ogé bakal masihan tutorial ngeunaan kumaha pikeun ngundeur tur masangkeunana SnapTube keur PC Windows (8, 8.1, 10), Laptop atanapi Mac.

SnapTube pikeun Android (Smartphone atawa Tablet)

Kami geus nyadiakeun Anjeun tutorial masang SnapTube alat Android dina hambalan basajan. Mangga buka kaca tutorial Android ningali léngkah jelas: SnapTube pikeun Android.

SnapTube keur PC Windows (8/8.1/10) atanapi SnapTube pikeun Laptop

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun install SnapTube keur PC Windows atawa Laptop. Lamun hayang nyaho tutorial di, pariksa PC Windows SnapTube instalasi tutorial pikeun léngkah jéntré: SnapTube keur PC Windows atawa Laptop.

SnapTube pikeun Mac

SnapTube tiasa ngajalankeun mulus dina Mac. Kumaha mungkin? Baca tutorial lengkep dina kaca instalasi Mac pikeun tutorial lengkep: SnapTube pikeun Mac.

SnapTube pikeun iPhone / SnapTube pikeun ios / SnapTube pikeun iPad

Nyaeta SnapTube pikeun iPhone, ios atanapi iPad sadia? Manggihan deui dina kaca ieu pikeun informasi lengkep: SnapTube pikeun iPhone atawa iPad.

Éta sakabéh émbaran ngeunaan aplikasi SnapTube. Urang baris rutin ngamutahirkeun kaca ieu iraha informasi anyar ngeunaan SnapTube datang. Lamun boga nanaon nanya, punten leupaskeun sual anjeun di comment kotak handap.

What’s New

As we have mentioned earlier that every update always bring patches for the bugs and new features. Naon éta aranjeunna?

  • Watch all the videos in SnapLists in a row in full screen.
  • A better playback experience.
  • Now you can download your playlists and Watch Later list on YouTube.
  • Add new Next Video button.
  • Add 9 Indian native languages: Hindi, Bengali, Telugu, Marathi, Tamil, Urdu, Gujarati, Kannada, Malayalam.
  • Fixed problem ‘cannot find downloaded video on SD card.
  • Look again the video you have seen on History.
  • Put videos and Snaplists to ‘Lovedlike a playlist.
  • The new version of SnapTube allows you to login using your Facebook or Google account so that you can personalize your SnapTube.
  • Fix bugs from the previous version and improve the user experience.
  • Autoplay is now enabled. You can play all videos on the SnapList automatically.
  • All files can be located using My Files or Explorer app.
  • Better user experience.